Van pc naar Mac – Boek plus eBook-bundel

Aanbieding!

Van pc naar Mac – Boek plus eBook-bundel

(2 klantbeoordelingen)

 22,50

Het boek ‘Van PC naar Mac’ biedt heldere uitleg en praktische tips om het maximale uit een Mac te halen. Denk aan het installeren van programma’s (ook buiten de App Store om), het oplossen van veelvoorkomende problemen en uitleg van alle aansluitmogelijkheden en handige accessoires. Hoe krijg je bijvoorbeeld eenvoudig accenten op letters, wat is het equivalent van Control-Alt-Delete en hoe vind je je bestanden terug in de Finder? Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord. Het bespreekt goede alternatieven voor Windows-software, games en randapparatuur en legt uit hoe je Windows-programma’s op je Mac kunt blijven gebruiken. Daarnaast is het ook gewoon een handig naslagwerk voor bestaande Mac-gebruikers. Van pc naar Mac is dan ook de ideale gids voor iedereen die zich snel wil thuisvoelen op de Mac! Inclusief ebookversie van het boek (66% korting)!

Inkijkexemplaar

 

Auteur Jeroen Horlings
Uitgever Sycorax
Aantal pagina’s 208
ISBN 9789492404008
Type Gedrukt boek + gratis eBook

Deel dit!

Beschrijving

Voor iedereen die Windows gewend is, zal de overstap naar een Mac tot vragen leiden. Hoe krijg je bijvoorbeeld eenvoudig accenten op letters, wat is het equivalent van Control-Alt-Delete en hoe vind je je bestanden terug in de Finder? Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord. Het bespreekt goede alternatieven voor Windows-software, games en randapparatuur en legt uit hoe je oude vertrouwde Windows-programmas op je Mac kunt blijven gebruiken. Anders dan in alle andere Mac-boeken wordt de Mac in dit boek met Windows-ogen bekeken. Van pc naar Mac is dan ook de ideale gids voor iedereen die zich snel wil thuisvoelen op de Mac!

Inkijkexemplaar

 

Recensie

“Informatief boek in vierkant formaat over de overgang van gebruik van een Windows-pc naar een Mac. Het boek is opgebouwd uit elf hoofdstukken, te herkennen aan kleurentabs. Achtereenvolgens komen aan de orde: een vergelijking van fysieke en softwaretechnische prestaties; uitleg over het gebruik van de Mac; besturingssysteem; het overzetten van gegevens van de pc naar de Mac; instellingen; verschillen; Apple programma’s; adviezen over apps; Windows installeren; extra apparatuur en games. De doelgroep bestaat uit geïnteresseerden in een Mac uit alle leeftijdsgroepen en is geschreven vanuit het perspectief van de Windowsgebruiker, maar is ook interessant voor gevorderde Mac-gebruikers. De tekst is toegankelijk en begrijpelijk. Het boek bevat veel screenshots die de tekst ondersteunen en visualiseren. Daarnaast veel icoontjes van apps. Teksten in kaders geven extra toelichting. Het boek heeft een kleurrijke, verzorgde uitstraling. De auteur is schrijver van boeken over technologie.”

– drs. R. Van der Meer (NBD Biblion), 27-07-2016

Tijdelijk mét eBook

Dit is een unieke bundel van het gedrukt boek met 208 full colour pagina’s met veel illustraties en foto’s PLUS het digitale ebook. Het digitale boek is direct na aankoop te downloaden, waarna we het gedrukte boek per post toesturen. U betaalt géén verzendkosten* en het eBook t.w.v. € 14,95 is inbegrepen! Voeg hiervoor de volgende kortingscode is bij het afrekenen: gratisverzending-pcnm

* de gratis verzendkosten gelden alleen voor een adres in Nederland

Over het boek

Dit is de vijfde, geheel herziene editie van het boek ‘Van pc naar Mac’, waarvan in totaal meer dan 15.000 exemplaren verkocht zijn. De eerste editie verscheen in 2009 bij Uitgeverij Pearson. Anders dan andere Mac OS X boeken, bekijkt ‘Van pc naar Mac’ de Mac vanuit Windows-perspectief. Chronologisch worden alle onderdelen van het OS X besturingssysteem (en de bijbehorende hardware en software) besproken en vergeleken met de situatie onder Windows is. Hierdoor kan de nieuwe Mac-bezitter naadloos overstappen, zonder valkuilen. Ook de migratie van (Windows) bestanden komt aan bod, evenals het gebruiken van Windows software op een Mac.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen aan bod:
* Alle verschillen tussen de pc en de Mac op een rij
* Basishandelingen in Mac OS X en bijbehorende software
* Aansluitingen, toetsenbord, muis, overige randapparatuur en accessoires
* Makkelijk back-ups maken
* Windows-software blijven gebruiken op de Mac
* Alternatieven voor populaire Windows-software
* Migratie van bestanden en instellingen van je pc (zoals e-mail, favoriete websites en documenten)
* Veelvoorkomende problemen zelf makkelijk oplossen

2 beoordelingen voor Van pc naar Mac – Boek plus eBook-bundel

 1. rocedlaaw

  + Volledig
  + Heldere uitleg

  Dit boek kan ik iedereen aanbevelen, het is duidelijk en overzichtelijk niet alleen voor mensen die pas een Mac gekocht hebben maar ook voor voor iedereen die al een Mac heeft. Leerzaam boek.
  Bron: https://www.bol.com/nl/p/van-pc-naar-mac/1001004006537913/
  Een aanrader.

 2. drs. R. van der Meer

  Informatief boek in vierkant formaat over de overgang van gebruik van een Windows-pc naar een Mac. Het boek is opgebouwd uit elf hoofdstukken, te herkennen aan kleurentabs. Achtereenvolgens komen aan de orde: een vergelijking van fysieke en softwaretechnische prestaties; uitleg over het gebruik van de Mac; besturingssysteem; het overzetten van gegevens van de pc naar de Mac; instellingen; verschillen; Apple-programma’s; adviezen over apps; Windows installeren; extra apparatuur en games. De doelgroep bestaat uit geïnteresseerden in een Mac uit alle leeftijdsgroepen en is geschreven vanuit het perspectief van de Windowsgebruiker, maar is ook interessant voor gevorderde Mac-gebruikers. De tekst is toegankelijk en begrijpelijk. Het boek bevat veel screenshots die de tekst ondersteunen en visualiseren. Daarnaast veel icoontjes van apps. Teksten in kaders geven extra toelichting. Het boek heeft een kleurrijke, verzorgde uitstraling.

  drs. R. van der Meer, NBD Biblion

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vragen en antwoorden van de klanten

Er zijn nog geen vragen, ben de eerste om iets over dit product te vragen.