Fotograferen met een Canon 77D

(1 klantbeoordeling)

 14,95

In het boek Fotograferen met een Canon 77D neemt auteur Jeroen Horlings je mee op een ontdekkingsreis langs alle instellingen van je camera. Allereerst komt de benodigde basiskennis aan bod waar je optimaal gebruik leert maken van onder andere sluitertijd, diafragma en liveview. Vervolgens wordt aan de hand van concrete voorbeelden uitgelegd wanneer welke instellingen van pas komen.

Inkijkexemplaar

 

Auteur Jeroen Horlings
Uitgever Sycorax
Aantal pagina’s 160
ISBN 9789492404091
Beschikbaarheid Druk + eBook (PDF & ePUB v3)
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

In het boek Fotograferen met een Canon 77D neemt auteur Jeroen Horlings je mee op een ontdekkingsreis langs alle instellingen van je camera. Allereerst komt de benodigde basiskennis aan bod waar je optimaal gebruik leert maken van onder andere sluitertijd, diafragma en de videostand. Vervolgens wordt aan de hand van concrete voorbeelden uitgelegd wanneer welke instellingen van pas komen.

Inkijkexemplaar

 

Over het boek

De Canon 77D is een unieke camera waarmee de meest fantastische foto’s én video’s kunnen worden gemaakt, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische voorbeelden, begrijpelijke uitleg en talloze concrete tips en trucs die nodig zijn om het beste uit de camera te halen.

Eerst komt de nodige basiskennis over het fotograferen met een spiegelreflexcamera aan bod. Daarnaast ook het optimaal gebruik maken van sluitertijd en diafragma, verschillende autofocus en lichtmetingsmethoden en Live View. Ook de programmastanden, bedieningsknoppen, filmmogelijkheden en gevorderde instellingen van de Canon 800D worden behandeld. Aan de hand van concrete voorbeelden worden de fijne kneepjes van de compositie uitgelegd.

Uiteraard ontbreekt ook beeldbewerking niet: alle basisbewerkingen, correcties en creatieve technieken, passeren de revue. Er worden concrete bewerkingsvoorbeelden getoond met Adobe Lightroom en Photoshop Elements en daarnaast is er de nodige aandacht voor het raw-formaat. Tevens wordt uitgelegd hoe foto’s eenvoudig via Wi-Fi overgezet kunnen worden naar een smartphone. Het boek besluit met een uitgebreid overzicht van allerlei lenzen en handige accessoires voor de Canon 77D.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen aan bod:

* Basiskennis digitale fotografie
* De 77D optimaal configureren
* De geheimen van een mooie compositie
* Programmastanden en gevorderde instellingen
* Filmen met de 77D
* Verbinden met een smartphone via Wi-Fi & Bluetooth
* Beeldbewerking: foto’s perfectioneren in de digitale doka
* Foto’s importeren, organiseren en bewerken in Lightroom
* Fotograferen en bewerken in raw
* Lenzen en accessoires: van groothoeklens tot statief

Extra informatie

Boektype

Gedrukt boek, eBook, Druk en digitaal

1 beoordeling voor Fotograferen met een Canon 77D

  1. Photofacts

    Ik vond het een erg goed boek waar ik zelf nog een hoop van heb opgestoken. Terwijl ik al jaren Canon-gebruiker ben en dacht de meeste functies wel te kennen en te begrijpen.

    Het boek gaat veel verder dan het gebruik van je camera, zelfs compositietechnieken en allerlei andere fotografische technieken komen aan bod. Het boek behandelt een groot aantal basistechnieken die je ook in fotocursussen tegenkomt.

    De heldere manier waarop alles uitgelegd wordt spreekt me erg aan. De mooie voorbeeldfoto’s geven een dusdanig goede illustratie van het uitgelegde dat de stof voor iedereen behapbaar moet zijn.

    Bron: https://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/boeken/recensie-fotograferen-met-een-canon-77d.asp

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen en antwoorden van de klanten

Er zijn nog geen vragen, ben de eerste om iets over dit product te vragen.

Kopen