Verhalen om van te huiveren – science fiction (ePub ebook)

 2,50

Verhalen om van te huiveren is een verhalenbundel met zes spannende science fiction verhalen. Verhalen die lekker weglezen, je op het puntje van je stoel laten zitten en die hopelijk af en toe ook een glimlach op je gezicht tevoorschijn toveren.

Inkijkexemplaar

 

Auteur Kees Krick
Uitgever Kees Krick Media
Categorie Fictie
Aantal pagina’s 204
Type eBook (ePub)
Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Verhalen om van te huiveren is een verhalenbundel met zes spannende science fiction verhalen. Hieronder vind je een korte beschrijving per verhaal.

Korte beschrijving

Terence reist in Laatste fase met zijn ruimteschip via een wormgat naar een pas ontdekte planeet in een ver zonnestelsel. Hij wordt er hartelijk ontvangen door een vriendelijk ras van mensachtige wezens en er wordt uitstekend voor hem gezorgd. Behalve overeenkomsten blijken er ook cruciale verschillen tussen de rassen te bestaan. Zodra hij daarachter komt en hij ook nog eens gevoelens voor een van de wezens krijgt, heeft dat onomkeerbare gevolgen voor zijn expeditie. Laatste fase is eerder gepubliceerd in het blad SF Terra.

In Vel over been wordt Bas door inspecteur Casters op het landhuis uitgenodigd waar zijn oom onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Zodra hij de vreemde toestand van het lichaam ontdekt, begint Bas verbanden te zien met de opmerkelijke gesprekken die hij met zijn excentrieke oom heeft gehad. Heeft de man zijn eigen dood voorspeld en wie lopen er nog meer gevaar? Vel over been verscheen eerder in de bladen Pure Fantasy Magazine en Fantastische Vertellingen.

Het kistje vertelt het verhaal van een man die zo geïnteresseerd is in tijdreizen, dat hij ervan overtuigd raakt dat hij degene is die de tijdmachine zal uitvinden. Daarom gaat hij op zoek naar een bericht van zijn toekomstige ik. Zodra hij dat aantreft, beginnen de tijdlijnen gevaarlijk door elkaar te lopen en is het nog maar de vraag of zijn uitvinding een zegen of een vloek is. Het kistje verscheen eerder in het blad SF Terra.

In de verre toekomst van de Aankondiging heeft men de sleutel van het verouderingsproces ontdekt. Je lichaam blijft jong, maar dat wil niet zeggen dat je het eeuwige leven hebt. Ieder mens is een gevaar voor zijn omgeving en dat heeft grote consequenties voor de samenleving. Was het een ongeluk, of een bewuste keuze van de machthebbers? Aankondiging verscheen eerder in het blad SF Terra.

Flessengeest vertelt over het lot van een man die zichzelf laat invriezen en ontwaakt in een volledig veranderde wereld. In Bankroof vinden opmerkelijke bankberovingen plaats. Op onverklaarbare wijze verdwijnt van het ene op het andere moment al het goud uit de kluizen. Er is maar één manier om erachter te komen wat er aan de hand is. Daarvoor moeten inspecteur Casters en zijn hulp John van der Moolen flinke risico’s nemen.

Over het boek

Dit digitale boek (eBook) telt ongeveer 204 bladzijden (A4) en 47.000 woorden. Het is een ePub-bestand en je kunt het op elke smartphone, tablet, of eReader lezen.

Extra informatie

Auteur

Kees Krick

Uitgever

Kees Krick Media

Aantal pagina's

223

ISBN

Type

eBook (ePub)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verhalen om van te huiveren – science fiction (ePub ebook)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen en antwoorden van de klanten

Er zijn nog geen vragen, ben de eerste om iets over dit product te vragen.

Kopen