Zelfrijdende auto’s – kansen en knelpunten van autonoom vervoer

Zelfrijdende auto’s – kansen en knelpunten van autonoom vervoer

 22,50

Tussen nu en circa 15 jaar zal het steeds normaler worden dat auto’s geheel autonoom rijden. Op dit moment zijn er al miljoenen kilometers afgelegd zonder handen aan het stuur en ondanks enkele incidenten lijken de resultaten beter dan van menselijke bestuurders. Jaarlijks overlijden er wereldwijd meer dan 1,3 miljoen mensen door verkeersongelukken en 94% daarvan is het gevolg van foutief menselijk handelen – kunnen zelfrijdende auto’s dat gaan veranderen? Wat ze in ieder geval wel teweeg zullen brengen is banenverlies, minder files, werken tijdens woon-werk-verkeer, lege parkeergarages en deelauto’s in plaats van autobezit.

Let op: dit boek verschijnt eind maart. Voorbestellers van het boek ontvangen het ebook cadeau.

Inkijkexemplaar nog niet beschikbaar
Auteur Jeroen Horlings
Uitgever Sycorax
Aantal pagina’s 160
ISBN 9789492404152
Beschikbaarheid Paperback, eBook (ePub)
Wissen

Beschrijving

We kunnen het ons nog niet voorstellen, maar tussen nu en circa 15 jaar zal het steeds normaler worden dat auto’s geheel autonoom gaan rijden. Op dit moment zijn er al miljoenen kilometers afgelegd zonder handen aan het stuur. Ondanks enkele incidenten met prototypen zijn de resultaten beter dan van menselijke bestuurders. Jaarlijks overlijden er wereldwijd meer dan 1,3 miljoen mensen door verkeersongelukken en 94% daarvan is het gevolg van foutief menselijk handelen.

Zelfrijdende auto’s gaan voor de grootste maatschappelijke verandering ooit zorgen: banenverlies, minder files, werken tijdens woon-werk-verkeer, lege parkeergarages en deelauto’s in plaats van autobezit. Wat komt er allemaal op ons af, wat is er nu al mogelijk en wat zijn de mogelijke gevolgen van autonoom vervoer voor burgers en het bedrijfsleven? Dat wordt allemaal in dit boek besproken.

 

Inkijkexemplaar nog niet beschikbaar

 

 

Extra informatie

Boektype

Paperback, Hardcover, eBook, Bundel (boek+ebook)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfrijdende auto’s – kansen en knelpunten van autonoom vervoer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stel je vraag over dit boek rechtstreeks aan de auteur! Of aan Lees.nl.

Er zijn nog geen vragen over dit boek, wees de eerste!