Verhalen om van wakker te liggen – suspense (ePub ebook)

 2,50

Verhalen om van wakker te liggen is een verhalenbundel met zes spannende suspenseverhalen. Verhalen die lekker weglezen, je op het puntje van je stoel laten zitten en die hopelijk af en toe ook een glimlach op je gezicht tevoorschijn toveren.

Inkijkexemplaar

 

Auteur Kees Krick
Uitgever Kees Krick Media
Categorie Fictie
Aantal pagina’s 183
Type eBook (ePub)
Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Verhalen om van wakker te liggen is een verhalenbundel met zes spannende suspenseverhalen. Hieronder vind je een korte beschrijving per verhaal.

Korte beschrijving

Het zal je maar gebeuren. Je wordt ’s nachts wakker en ontdekt dat er een indringer over je bed gebogen staat. In Maatopnemer beschikt hij over bijzondere gaven en gebruikt hij een mysterieus apparaat om… ja, wat doet hij eigenlijk in jouw slaapkamer? Misschien moet je hem maar gewoon zijn gang laten gaan. Want zodra jij je ermee bemoeit, loopt het kosmische radarwerk al snel in de soep. Maatopnemer verscheen eerder in de verhalenbundel TimeOut van uitgeverij Kramat.

Charlie heeft maar één taak en in Geboren om te sterven voert hij die naar eer en geweten uit. Tot hij door collega’s aan het twijfelen wordt gebracht en hij bewijzen vindt dat de wereld anders in elkaar zit dan zijn werkgevers hem willen laten geloven. Moet hij doorgaan met waarvoor hij is opgeleid om de ultieme beloning te verdienen, of kan hij beter ontsnappen nu het nog kan? Geboren om te sterven verscheen eerder in het blad SF Terra.

In Haarspeldbocht wordt een jonge vrouw op een gemene manier in de val gelokt. Tot ze de kans krijgt om op een wel heel bijzondere manier wraak te nemen op iedereen die het op haar gemunt heeft. Haarspeldbocht verscheen eerder in de verhalenbundel Terraanse vertellingen van SF Terra.

Tankstation vertelt het verhaal van een jong stel dat tijdens noodweer in levensbedreigende situaties terechtkomt op een verlaten bergpas. Alles lijkt hopeloos verloren, tot plotseling een gebouwtje opdoemt. Zijn ze daar veilig, of worden hun problemen alleen maar groter?

Het lijkt een gewone werkdag, maar al snel is Jason in Helpende handen getuige van een bizarre moord. Het duurt niet lang of er vinden meer mysterieuze sterfgevallen plaats en tot overmaat van ramp wordt hij plotseling als de dader gezien. Vluchtend voor de politie probeert hij te begrijpen wat er aan de hand is. Dan blijkt dat de moordenaar over onmenselijke gaven beschikt.

Het begint met een duivelse aankondiging in wat eerst nog een nare droom lijkt te zijn, maar al snel komen in Eeuwig samen de eerste onuitgenodigde gasten op bezoek. Het leven verandert direct in een levensbedreigende nachtmerrie waaruit ontsnappen niet mogelijk is. Hoewel? Er lijkt toch een uitweg te zijn.Eeuwig samen verscheen eerder in het blad SF Terra.

Over het boek

Dit digitale boek (eBook) telt ongeveer 183 bladzijden (A4) en 39.000 woorden. Het is een ePub-bestand en je kunt het op elke smartphone, tablet, of eReader lezen.

Extra informatie

Auteur

Kees Krick

Uitgever

Kees Krick Media

Aantal pagina's

223

ISBN

Type

eBook (ePub)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verhalen om van wakker te liggen – suspense (ePub ebook)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen en antwoorden van de klanten

Er zijn nog geen vragen, ben de eerste om iets over dit product te vragen.

Kopen