Verhalen om van te rillen – misdaadverhalen (ePub ebook)

 2,50

Verhalen om van te rillen is een verhalenbundel met zes spannende misdaadverhalen. Verhalen die lekker weglezen, je op het puntje van je stoel laten zitten en die hopelijk af en toe ook een glimlach op je gezicht tevoorschijn toveren.

Inkijkexemplaar

 

Auteur Kees Krick
Uitgever Kees Krick Media
Categorie Fictie
Aantal pagina’s 194
Type eBook (ePub)
Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Verhalen om van te rillen is een verhalenbundel met zes spannende misdaadverhalen. Hieronder vind je een korte beschrijving per verhaal.

Korte beschrijving

In Onafgemaakt denkt een inbreker eenvoudig zijn slag te slaan. Voor hij het weet wordt hem van alles en nog wat in zijn schoenen geschoven en is de politie hem plotseling op het spoor. Ondertussen moet hij wel zien te achterhalen wat er nu echt gebeurd is en wie hem er probeert in te luizen.

Dik in de problemen vertelt het verhaal van een gewaagde vakantieflirt met onverwachte consequenties, terwijl in Jatwerk een schrijver serieus in de problemen komt als een uitgever dankzij zijn vrouw eindelijk interesse toont in een verhaal.

In Eindbestemming dak loopt een avontuurtje met een mysterieuze vrouw compleet uit de hand, waarna een wilde klopjacht ontstaat. Eerst raakt hij zijn vrouw en zijn huis kwijt, vervolgens loopt zijn leven gevaar. Pas zodra criminelen het op zijn gezin gemunt hebben, komt er een einde aan het vluchten en ontbrandt de strijd.

Prepayday vertelt het verhaal van een man die een prachtige mobiele telefoon vindt en tegen beter weten in besluit het te houden. Op het moment dat hij vreemde berichten in het geheugen ontdekt en er in een opwelling op reageert, blijkt al snel dat hij zich flink in de nesten heeft gewerkt.

Een groep terroristen beraamt in Countdown tot inferno een aanslag. Het is geen makkelijk doelwit, dus wordt een explosief met een vernuftig ontstekingsmechanisme ingezet. Alleen loopt niets zoals gepland en is het nog maar de vraag of het explosief het doelwit bereikt.

Over het boek

Dit digitale boek (eBook) telt ongeveer 194 bladzijden (A4) en 43.000 woorden. Het is een ePub-bestand en je kunt het op elke smartphone, tablet, of eReader lezen.

Extra informatie

Auteur

Kees Krick

Uitgever

Kees Krick Media

Aantal pagina's

223

ISBN

Type

eBook (ePub)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verhalen om van te rillen – misdaadverhalen (ePub ebook)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen en antwoorden van de klanten

Er zijn nog geen vragen, ben de eerste om iets over dit product te vragen.

Kopen