Over Lees.nl

1 minuut, 56 tweedes Lees

Lees.nl is een webwinkel gespecialiseerd in betaalbare digitale boeken. Onze boeken hebben vaak een technologisch thema, zoals fotografie, computers of technologie in brede zin, al wordt het aanbod steeds breder (zoals fictie). Het merendeel van de digitale boeken die wij aanbieden worden exclusief verkocht op Lees.nl en zijn dus niet via reguliere (online) boekenwinkels te koop.

Kwaliteit

Lees.nl is niet zomaar een online boekwinkel. Wij verkopen boeken van auteurs die we kennen en vertrouwen. We zijn zeer streng bij de selectie van de boeken die we verkopen – het zijn geen dunne ebooks die amateuristisch in elkaar zijn gezet, maar kwalitatief uitstekende werken met ijzersterke inhoud en een nette opmaak. We doen alleen zaken met uitgeverijen en auteurs die boeken uitgeven over onderwerpen waarvan de auteur overtuigend expertise heeft. Van de meeste boeken zijn ook inkijkexemplaren beschikbaar, zodat je als eventuele koper vooraf een concreet idee hebt hoe een boek er van binnen uit ziet en hoe de opmaak is.

Digitaal en papier

We specialiseren ons in digitale boeken, maar van veel boeken zijn ook papieren versies voorhanden. Je bestelt in dat geval rechtstreeks bij ons en wij sturen je het boek vanuit onze eigen voorraad toe. 

Alle digitale boeken worden direct na aankoop geleverd. Als je een boek koopt, verschijnt een betaalpagina met verschillende opties (iDeal, Mr, Cash, Paypal, overboeking, etc.). Zodra je betaald hebt, krijg je direct toegang tot het digitale boek dat je gekocht hebt. Allereerst via een link op de site (waar je naar terugkeert na de betaling), maar ook nog eens via een email die we je sturen. Daar staat een link in naar de download. Als je account hebt aangemaakt op de site, vind je daar ook altijd alle download-links.

Aanbod

We begonnen in 2016 met een aanbod van negen titels, maar dat is ondertussen flink uitgebreid. Achter de schermen wordt er door de auteurs dan ook hard gewerkt aan nieuwe titels, over uiteenlopende onderwerpen.

Nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, word je op de hoogte gehouden als er een bepaalde (kortings)actie is, nieuwe relevante boeken verschijnen of updates voor een boek zijn uitgebracht. We zijn zeer selectief met het uitsturen van onze nieuwsbrief en doen dat maximaal eens per maand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je (te) veel berichten van ons ontvangt.

slider-1300px-lees-1

Deel dit!

Vergelijkbare berichten