Nieuw: bundels gedrukt boek + ebook (met 50% korting)

1
1 minuut, 25 tweedes Lees

Op verzoek hebben we het aantrekkelijker gemaakt om van een bepaald boek zowel de gedrukte als digitale versie te kopen. Als een boek zowel in digitale vorm als in druk verkrijgbaar is, zie je een bundeloptie genoaamd ‘Druk en digitaal’. Je ontvangt dan 50% korting op het eBook (bijvoorbeeld geen € 14,95 maar slechts € 7,50). Bij sommige (duurdere) boeken is de korting zelfs nog iets groter.

Zo kun je dus prettig het papieren boek doorbladeren als je thuis bent en bijvoorbeeld het digitale boek meenemen (op je iPad/tablet of eBooklezer) als je op vakantie bent. Het boek neemt dan geen ruimte in beslag. Een digitaal boek is bovendien erg handig als naslagwerk omdat je zoekwoorden kunt gebruiken (dus op bepaalde tekst kunt zoeken). Maar een ePub– of PDF-bestand is ook gewoon te lezen op een computer. Evenals een tablet of smartphone. Van veel digitale boeken op Lees.nl kun je na aankoop zowel een PDF- als een ePub-versie downloaden.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Als van een bepaald boek meerdere versies beschikbaar zijn, zoals een Gedrukt boek en een ebook, dan vind je ook nog een derde optie: Druk en digitaal (of ‘bundel’). Standaard is de optie ‘ebook‘ aangevinkt en daarvan zie je dan ook de bijbehorende prijs. Als je Gedrukt boek selecteert, zie je de beschrijving en de prijs veranderen. Dat is ook het geval als je Druk en digitaal selecteert. Je ziet dan een beschrijving zoals hieronder. De korting wordt dus direct verrekend.

Als je betaalt hebt krijg je direct de links om het digitale boek te downloaden (als PDF en/of ePub) en kun je dus direct beginnen met lezen. Het gedrukte boek wordt vervolgens per post naar je opgestuurd (in Nederland zonder verzendkosten).

Deel dit!

Vergelijkbare berichten

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *